خانه | ویزا | ویزای شینگن | راهنمای اخذ آسان ویزای شینگن
ویزای شینگن | راهنمای اخذ آسان ویزای شینگن
شنگن

ویزای شینگن | راهنمای اخذ آسان ویزای شینگن

راهنمای کامل و جامع | اخذ آسان و سریع ویزای شنگن (نوع C)

ویزای شینگن انواع مختلف دارد نوع A,B,C,D
ویزای نوع A : ویزای ترانزیت فرودگاهی (این نوع ویزا فقط اجازه تردد در فرودگاه و تعویض پرواز خود را دارد.)
ویزای نوع B : این نوع ویزا اجازه تردد در شهر را دارد.
ویزای نوع C : این نوع ویزا توریستی می باشد.
ویزای نوع D : این نوع ویزا تجاری می باشد.
ویزای مالتی : این نوع ویزا طولانی مدت می باشد.( اخذ ویزای مالتی 1 ساله یونان )
در صورت نیاز به هر گونه راهنمایی در خصوص ویزای شینگن، اروپا و تور اروپا با ما تماس بگیرید. آژانس مسافرتی سپید گشت ۸۸۸۰۸۱۱۸

راهنمای اخذ آسان ویزای شینگن

راهنمای اخذ آسان ویزای شینگن

اکثر متقاضیان ویزای شینگن از ویزای نوع C استفاده می کنند که به معنای درخواست ویزای توریستی است.
پیمان شینگن بین 27 کشور اروپایی بسته شد که به مسافرین این کشور ها اجازه داده شد بدون چک کردن پاسپورت آن ها از مرز عبور کنند .
بعضی از کشور ها عضو محدود شینگن هستند و بعضی عضو اتحادیه اروپا. نباید این 2 را با هم اشتباه کرد، چون بعضی از کشور ها مثل نروژ و ایسلند جز شینگن هستند اما جز اتحادیه اروپا نیستند.
ویزای شینگن یعنی تضمین رسیدن به یکی از مرز های شینگن است نه به تضمین ورود به محدوده شینگن.
مسافر ورودی به شینگن بایدآماده باشند در صورتی که مورد شک مقامات مرزی قرار گرفتن حتی در صورت دارا بودن ویزای معتبر به سوالاتی مثل هدف از مسافرت، آدرس هتل یا محل اقامت و هم چنین بلیط ترک شینگن را دارا باشد.
زمانی که با ویزای شینگن کشوری که ویزا صادر کرده وارد کشوری که ویزای شینگن را صادر نکرده شوید باید آمادگی بیشتری به پاسخ دادن این سوالات باشید.
فارغ اعتبار ویزا یعنی مسافر در طی ان حق استفاده از آن را ندارد.
اگر فردی بیشتر از 90 روز در حوضه شنگن باشد می تواند در خواست اقامت بدهد.
ییا اینکه از حوضه شینگن خارج شود و بعد از 90 روز دوباره برگردد.

راهنمای اخذ آسان ویزای شینگن

راهنمای اخذ آسان ویزای شینگن

مراحل اخذ ویزا و مدارک لازم

گرفتن وقت سفارت و تعیین برنامه یا تاریخ سفر
توجه داشته باشید از زمانی که شما وارد سفارت می شوید مدت 15 روز طول می کشد تا جواب ویزا شما بیاد پس باید در نظر داشته باشید که تاریخ سفرتان بعد از این مدت باشد.
پر کردن فرم سفارت
چک کردن پاسپورت خود که حداقل باید 7 ماه اعتبار داشته باشد.
رزرواسیون هتل و بلیط
در نظر داشته باشید هتل هایی بیشتر مورد قبول سفارت است که نزدیک جاهای دیدنی یا در مرکز شهر باشد .
سند مالکیت
پرینت مالی سه ماه اخر و تمکن مالی حداقل 30 میلیون مانده حساب (فیش های حقوقی – بیمه)

گواهی شغلی

  • قراردادی (3 قرارداد اخر)
  • استخدام (حکم کارگزینی)
  • بازنشسته (حکم بازنشستگی)
  • کسانی که شرکت، مغازه و یا کارخانه دارند (جواز کسبه ، روزنامه رسمی ،پروانه کسب، اساس نامه )

مشاوره رایگان ویزای شینگن

امیدواریم از این مطلب لذت برده باشید. در صورت نیاز به هر گونه راهنمایی در خصوص ویزای شینگن با ما تماس بگیرید. آژانس مسافرتی سپید گشت ۸۸۸۰۸۱۱۸

جوابی بنویسید

ایمیل ها معلوم نمیشودبخش های ضروری معلوم گشته است *

*