خانه | ویزا | ویزای ایتالیا – راهنمای اخذ آسان ویزای ایتالیا
ویزای ایتالیا – راهنمای اخذ آسان ویزای ایتالیا
ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا – راهنمای اخذ آسان ویزای ایتالیا

راهنمای اخذ آسان ویزای ایتالیا

پاسپورت

برای ورود به این کشور ایتالیا پاسپورتتان باید سه ماه بیشتر از مدت زمان اقامتتان اعتبار داشته باشد. اتباع کشورهای اروپایی می توانند با ارائه ی کارت شناسایی معتبر و یا پاسپورت وارد این کشور شوند. اگر از یکی از کشورهای عضو شینگن به این کشور سفر می کنید ارائه ی کارت شناسایی کافی است. اما همچنان توصیه می شود که پاسپورتتان را همراه داشته باشید. بلغارستان، کرواسی، قبرس، ایرلند و رومانی عضو شینگن نیستند. اتباع کشورهای اروپایی نیازی به نشان دادن بلیط برگشت و یا اثبات استطاعت مالیشان ندارند. برای ورود به شهر واتیکان تشریفات و قوانین خاصی وجود ندارد. ورود به واتیکان از طریق رم خواهد بودبه همین دلیل ورودتان باید منطبق با قوانین ایتالیا باشد. تنها دسترسی به برخی از نقاط این شهر از جمله کلیسای سنت پیتر و موزه ی واتیکان و میدان سنت پیتر رایگان است. برای بازدید از دیگر نقاط شهر باید مجوز داشته باشید.

ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا

اتباع کشورهای اروپایی نیازی به دریافت ویزا ندارند.
اتباع کشورهای آمریکا، کانادا و استرالیا برای مدت 90 روز بدون ویزا می توانند به در این کشور اقامت کنند.
اتباع دیگر کشورها برای ورود به این کشور برای دریافت ویزا باید سفارت خانه مراجعه کنند.

انواع ویزای ایتالیا

با ویزای یک بار ورود مسافران می توانند یک بار به منطقه ی شینگن سفر کنند و یا ازآن عبور کنند.
با ویزای چند بار ورود مسافران می توانند در طی مدت زمان مشخص شده چندبار به منطقه ی شنگن سفر کنند.
اعتبار ویزای شینگن : تا 90 روز در یک دوره ی شش ماهه
ترانزیت: اتباع برخی از کشورها نیاز به دریافت ویزای ترانزیت دارند که باید هماهنگی لازم را با کنسولگری انجام دهند.
برای درخواست دریافت ویزای ایتالیا باید به سفارت ایتالیا مراجعه کنید.
اتباع اسکاتلند باید از طریق کنسولگری ایتالیا در ادینبرگ اقدام کنند.
اتباع ایرلند شمالی می توانند از طریق کنسولگری بلفاست اقدام کنند.
ایتالیا عضو کنوانسیون شنگن می باشد.

ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا

اقامت موقت در ایتالیا

اگر می خواهید مدت زمان بیشتری در ایتالیا بمانید نیاز به Permesso Di Soggiorno (مجوز) دارید که این مجوز امکان درس خواندن و کار کردن را به طور قانونی را دراین کشوربه شما می دهد. برای درخواست نیاز به پاسپورت معتبر (مهر و امضا شده ار تاریخ ورودتان) صادره از کشور خودتان و همچنین اثبات استطاعت مالی خود دارید. اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای کارکردن و یا درس خواندن در ایتالیا نیازی به مجوز ندارند. با این حال بعد از سه ماه اقامت مستمر باید در اداره ی ثبت شهروندی ثبت نام کنند و داشتن شغل و استطاعت مالی خود را ثابت کنند.
پروسه ی دریافت ویزا معمولا 5 تا 10 روز کاری به طول می انجامد.
کسانیکه با ویزای شنگن سفر می کنند ممکن است نیاز به ارائه ی مدارک زیر داشته باشند:

  • بیمه سفر، بلیط برگشت، تاییدیه رزرو هتل، دعوتنامه ی دوستان و یا خانواده
  • برای ورود حیوانات خانگی به ایتالیا علاوه بر گذرنامه ی حیوان باید مدارک واکسیناسیون حیوان را هم همراه داشته باشید. از ورود برخی از حیوانات و نژادهای خطرناک جلوگیری می شود.

مشاوره رایگان ویزای ایتالیا

امیدواریم از این مطلب لذت برده باشید. در صورت نیاز به هر گونه راهنمایی در خصوص سفر به کشور ایتالیا ، ویزای ایتالیا ، تور ایتالیا و تور اروپا با ما تماس بگیرید.

                                                                   شماره تماس سپید گشت 02188808118

جوابی بنویسید

ایمیل ها معلوم نمیشودبخش های ضروری معلوم گشته است *

*