خانه | ویزای شینگن
ویزای شینگن
شینگن

ویزای شینگن

راهنمای دریافت ویزای شنگن (ویزای شینگن)

اروپا
ویزای شینگن
سفر به اروپا

1- تعیین وقت سفارت و مصاحبه برای ویزای شینگن

تعیین وقت سفارت توسط سفارت‌های مربوطه به آژانس‌های مسافرتی اعلام می‌گردد و از این طریق آژانس‌ها به مسافرین اعلام می‌کنند. برای دیدن تور فرانسه کلیک کنید…

2- مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن

1-2) فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

فرم مربوطه توسط آژانس‌های مسافرتی یا به صورت مستقیم توسط مسافر انجام می‌شود. برای دیدن تور اسپانیا کلیک کنید…

2-2) شناسنامه ایرانی

3-2) گذرنامه

4-2) سه قطعه عکس رنگی

ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۶ در ۴ باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد. برای دیدن ویزا شنگن کلیک کنید…

منظره‌ای از اروپا
منظره اروپا
اخذ ویزای شینگن

5-2) اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار می‌باشد.

لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند:

– پرینت حساب بانکی، گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر شده باشد.

– در صورت داشتن بیمه کاری، سوابق سه ماه آخر قبل درخواست ویزا

– در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.

6-2) بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

7-2) بیمه مسافرتی

برای سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر دربرمی‌گیرد.متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را دربرگیرد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد. در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد. برای دیدن تور اروپا کلیک کنید…

8-2) واچر رزرو هتل؛ برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت

9-2) دعوت‌نامه

اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‌کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده. اگر دعوت‌نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نمی‌باشد. مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا تفاوت داشته باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور و یا آژانس‌های مسافرتی مراجعه فرمایید.

توجه: مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولا دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، این کار را انجام می‌دهند.

 

آژانس مسافرتی سپید گشت، با ما در تماس باشید

02188808118